Usein kysyttyjä kysymyksiä

Nailner -tuotteet on kehitetty hoitamaan kynsisienitulehduksia (Onykomykoosi). Nailner -tuotteet sisältävät patentoidun systeemin, jonka avulla aine läpäisee kynnen paksun keratiinikerroksen. Alentamalla tulehtuneen kynnen pH -arvoa, Nailner tuotteet luovat epäsuotuisan ympäristön sienelle, jolloin kynsi paranee sienitulehduksesta.

Nailner 2 in 1 -tuotteissa on koostumus, joka ei vain hoida  kynsisientä vaan myös kirkastaa tulehtuneen kynnen ulkonäön:

  • Ainutlaatuinen kuljetussysteemi, jonka avulla ainesosat kyllästävät kynnen ja torjuvat sienen kynsiaiheessa luomalla sille epäsuotuisan ympäristön 
  • Nailner 2 in 1 sisältää myös kirkastavaa ainesosaa, joka auttaa parantamaan kynnen ulkonäköä jo 7 päivässä.
  • Suojaa juuri kasvanutta kynttä tulehdukselta

Nailner Hoitokynä:
Etyylilaktaatti, vesi, glyseriini, maitohappo,
sitruunahappo.

Nailner Hoitokynä 2 in 1:
Etyylilaktaatti, glyseriini, vesi, maitohappo,
resasetofenoni, sitruunahappo.

Nailner Hoitoaine 2 in 1:
Etyylilaktaatti, glyseriini, vesi, maitohappo,
resasetofenoni, sitruunahappo.

Lapsilla kynsisientä esiintyy harvoin. Tämä johtuu siitä, että lapsilla on hyvin joustavat kynnet, jotka eivät halkeile helposti, ja  kynsisieni ei siten pääse kynteen. Lapsilla kynnen värjäytymä voi myös johtua psoriasiksesta, fyysisestä traumasta tai vitamiinien, eminohappojen ja/tai kalsiumin puutteesta. Suosittelemme konsultoimaan lääkäriä ennen lapsen poikkeavan kynnen hoitoa. Jos lääkärin mielestä lapsellasi on kynsisieni, Nailner -tuotteita voi käyttää tulehduksen hoitoon. Nailnerin turvallisuutta ei ole erikseen testattu lapsilla. Suosittelemme käyttämään tuotetta ensin yhteen kynteen. Lapset ovat yleensä alttiimpia tiettyjen ainesosien allergioille herkästä ihosta johtuen.

Nailner takaa, että sienitulehdus on kokonaan poistunut noin 12 viikon kuluttua. Muutaman viikon  jälkeen aloitettuasi Nailnerin käytön tulet huomaamaan näkyviä tuloksia. Kun tulehdus on parantunut, kynnen ulkonäön täydellinen parantuminen saattaa kuitenkin kestää, koska vaurioituneen kynnen tilalle kasvaa terve kynsi. Tämä aika riippuu siitä, kuinka iso kynsi on ja kuinka paha kynsitulehdus on. Varpaankynsien kasvuaika voi kestää jopa 12 kuukautta. 

Kun levität tuotetta, näet kimaltavan kerroksen nestettä kynnen päällä. Tämä neste läpäisee kynnen nopeasti jättäen kynnen samannäköiseksi kuin ennen liuoksen levittämistä. Niin kauan kuin näet  ohuen kerroksen nestettä, hoitokynä ei ole tyhjä. Kynää voi myös kokeilla paperin palalle: jos siitä jää kostea viiva paperille, kynä ei ole vielä tyhjä.

Hoida tulehtunutta kynttä kahdesti päivässä ensimmäisen neljän viikon ajan ja tämän jälkeen kerran päivässä, kunnes terve kynsi on korvannut vaurioituneen kynnen. Käytä tämän käsittelyn aikana Nailner -tuotteita ehkäisevästi terveisiin kynsiin (kerran päivässä), estääksesi kynsisienen leviämistä toisiin kynsiin. Kynnen parannuttua, voit käyttää Nailner -tuotteita ehkäistäksesi kynsisienitulehdusta uusiutumasta. Lue tällä verkkosivulla, pakkauksessa tai esitteessä oleva käyttöohje.

Nailner Hoitoaine on kliinisesti todistettu tehokkaaksi kynsisienen hoitoon ja ehkäisyyn ainutlaatuisen ainesosayhdistelmänsä johdosta.

 

Nailner Hoitoaine torjuu kynsisientä kolmella tavavalla:

• Läpäisee kynnen: ainutlaatuiset ainesosat kyllästävät kynnen ja torjuvat sientä sen ytimessä.

• Poistaa tulehduksen: alentamalla tulehtuneen kynnen pH-arvoa Nailner luo epäsuotuisan ympäristön sienelle ja hoitaa siten kynsisienitulehdusta.

• Ehkäisee uutta tulehdusta: Nailner suojaa juuri kasvanutta kynttä tulehdukselta, kun tuotetta levitetään päivittäin.

 

Nailner Hengittävä kynsilakka peittää rumat vauriot luonnollisella sävyllä, joka tekee tuotteesta ihanteellisen käytettäessä avoimia kenkiä. Tätä hengittävää lakkaa voi käyttää kaikkiin kynsiin, tulehtuneisiin tai

terveisiin.

  1. Puhdista kynnet ja poista kynsilakka ennen jokaista hoitokertaa niistä kynsistä, jotka tarvitsevat hoitoa.
  2. Levitä Nailner Hoitoainetta (läpinäkyvä neste) koko tulehtuneen kynnen ulkopinnalle sekä näkyvissä olevalle kynnen alapinnalle.
  3. Anna liuoksen kuivua 1-2 minuuttia.
  4. Lakkaa kynnet Nailner Hengittävällä kynsilakalla ja anna kuivua (normaaleissa tapauksissa 2-3 minuuttia). Voit lakata kaikki kynnet.
  5. Poista ennen seuraava levityskertaa kynsilakka kynsilakan poistoaineella (mieluiten ilman asetonia) niistä kynsistä, jotka tarvitsevat hoitoa, ja toista kaikki vaiheet yllä. Kynsilakkaa ei tarvitse poistaa terveistä kynsistä (on suositeltavaa puhdistaa kynnet, ja antaa niiden hengittää joka toinen viikko).

Nailner Hoitoaine (lääkinnällinen laite) INCI: Ethyl Lactate, Glycerin, Aqua, Lactic Acid, Citric Acid.

 

Nailner Hengittävä kynsilakka (kosmeettinen valmiste)

INCI:

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, CI 77891, Polyethylmethacrylate, Sucrose Acetate Isobutyrate, Stearalkonium Bentonite, Silica, Diacetone Alcohol, Benzophenone-

1, CI 77491, CI 77499, N-Butyl Alcohol, Trimethylpentanediyl Dibenzoate,

CI 19140, Polyurethane-67, Dimethicone, Methoxyisopropyl Acetate, Trimethylsiloxysilicate, Decyl Alcohol, Phosphoric Acid.